Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Romania va gazdui Campionatele Mondiale de Futnet 2018

01 Martie 2017

Membrii UNIF (Union Internationale de Futnet) au decis în unanimitate de voturi ca ediția 2018 a Campionatelor Mondiale de Futnet să fie găzduită de România, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.
 
Informația a fost transmisă pe cale oficială de către secretarul general al UNIF, Zuzana Vinanska. Forul internațional va redacta, în scurt timp, scrisoarea oficială de certificare a României drept gazdă a Campionatelor Mondiale din 2018, însă acest aspect este, în actualele condiții, o simplă formalitate.
 
Campionatele Mondiale 2018 vor fi organizate în cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie. Președintele Futnet România, Sorin Bogdan, a declarat următoarele, după aflarea veștii: ”Le mulțumesc tuturor care au votat România în calitate de gazdă a Campionatelor Mondiale, ediția 2018. Noi ne-am susținut candidatura anul trecut, la Brno, cu ocazia Congresului UNIF. Ne-am asumat atunci niște obligații pe care cu siguranță le vom îndeplini cu brio. Avem foarte mult de muncă, dar ne bazăm pe o echipă managerială omogenă și entuziastă, așa că sunt convins că totul va fi la superlativ. Mai trebuie spus că ultima ediție a Campionatelor Mondiale, cea de la Brno 2016, a ridicat foarte mult ștacheta de performanță, sportivă și organizatorică. Este suficient să ne amintim de recordurile de audiență stabilite în Cehia, acest aspect fiind o provocare și pentru noi, în perspectiva Cluj-Napoca 2018”.
 
La Campionatele Mondiale de Futnet participă inclusiv marile forțe din această disciplină sportivă, Cehia, Slovacia, Franța și Elveția. Organizarea în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, a unei ediții de Campionate Mondiale, va reprezenta o premieră absolută, edificiul sportiv clujean fiind cel mai mare și mai modern în care futnetul și-a găsit scenă de prezentare, până în acest moment.
 
Conform estimărilor preliminare, la ediția 2018 a Campionatelor Mondiale de la Cluj-Napoca, vor participa minimum 22 de țări, provenite de pe 5 continente.
 
Tot românul joacă futnet!

Romania va gazdui Campionatele Mondiale de Futnet 2018

Parteneri

Parteneri media